INREDNINGSKONSULTATION

STUDIO BJÖRLING SKAPAR INREDNINGSPROJEKT SOM SKALL HÅLLA LÄNGE, HA GOD KVALITET OCH GER KUNDEN PERSONLIGA OCH UNIKA MILJÖER.

Med ett noga utvalt utbud av möbler, detaljer och belysning från ledande varumärken över hela världen skräddarsyr vi personliga och unika inredningslösningar utifrån dina förutsättningar och drömmar. Det kan handla om allt ifrån hur ett specifikt rum kan uppdateras, till hur ett helt hem kan skapas.

PRIVAT INREDNINGSKONSULTATION Vi träffas hos oss för ett inledande möte då vi går igenom dina behov och önskemål samt projektets förutsättningar. Nedan bokar du själv den tid som passar dig för ett första möte.

PRIVAT INREDNINGSKONSULTATION DISTANS Vi träffas på distans, via telefon, skype eller dylikt, för ett inledande möte då vi går igenom dina behov och önskemål samt projektets förutsättningar. Nedan bokar du själv den tid som passar dig för ett första möte.

EN INREDNING, STEG FÖR STEG Ett första möte för att diskutera dina behov, önskemål och förutsättningar. Återkoppling med ett prisförslag som omfattar vårt arbete, samt en tidplan för projektet. Presentation av en helhetslösning för din miljö som inkluderar moodboard, ritningar, möbler och detaljer samt finansiella lösningar. Godkännande av offert och inredningsförslag. I samband med detta erlägger du en handpenning. Skräddarsydd leverans med montering och färdigställande på plats. Slutbetalning. Uppföljning med utvärdering och eventuella kompletteringar.

Kostnad & Prislista


PRISLISTA PRIVAT INREDNING

Vid första mötet kommer vi överens om ditt projekts förutsättningar, vad vi kan hjälpa dig med och hur vårt samarbete ska se ut. Efter mötet återkommer vi med ett prisförslag.

Första mötet kostar 700kr, reseersättning tillkommer om du bor utanför skåne.

Inredningsdesign, pris per timme 800 kr

KOSTNAD PER RUM Vardagsrum 10 timmar 8 000 kr

Matsal 7 timmar 5 600kr

Sovrum 5 timmar 4 000 kr

Hall 5 timmar 4 000 kr

Ovan priser ska ses som exempel och kan variera efter omfattning av just ditt projekt. På ovanstående priser tillkommer i sådant fall pris per timme utöver inkluderad tidsuppskattning. Kostnad för kompletterande tjänster så som sömnad, snickeri och dylikt tillkommer efter godkänd offert. Samtliga priser är angivna inklusive moms.